Rustige zondag

Vandaag voor het eerst in twee en een halve week nauwelijks pijn in mijn rug en been. Niet helemaal gevoelloos maar het is goed uit te houden.

Ik heb contact gehad met de ziektekostenverzekering maar die gaan niet veel betalen vrees ik. Misschien valt er wat op de reisverzekering te verhalen.
De Friesland zorgverzekeraar is in ieder geval door het ijs gezakt en binnenkort ga ik me maar eens oriƫnteren op een andere ziektekostenverzekering. Zal wel allemaal lood om oud ijzer zijn. Al die verzekeringen zijn toch als je het goed beschouwd criminele organisaties.
Ik heb in ieder geval een aardige aftrekpost voor de komende belasting aangifte.
Vanochtend even met Jum naar de dokter geweest. Ze heeft wat last van haar gezicht. Regelmatig wat rode vlekken en jeuk. In Nederland ook al een paar keer bij de dokter geweest maar nog geen goede remedie gevonden. De huidarts hier heeft nu een nieuw middeltje wat lijkt te helpen. Volgende week zondag, voor we weer naar Nederland komen, nog een keer opnieuw langs.
Gisteren en eergisteren zijn Tillip, Ong en Mon op bezoek geweest. Oscar was ook mee en dat is een heerlijk kereltje. Goedlachs en bijna altijd vrolijk. Alleen houdt hij niet zo van tandenpoetsen, dan is er veel drama.
Ik vind het vooral prachtig dat hij me direct herkend en dan voluit Opa roept. Ik ben zo trots als een pauw met zeven staarten.