Een week vertraging.

Gisteren hoorden we dat onze vlucht naar Nederland komende dinsdag was geannuleerd.

Men wilde ons overboeken op een KLM vlucht maar daarbij zouden worden gedownloade van premium economy naar economy met een m.i. erg kleine vergoeding van $180 per tickets.
Dit had naast een veel kleinere beenruimte en minder goede stoelen ook de consequentie dat we minder bagage mee terug konden nemen.
Er was over de vergoeding niet te praten en er was ook geen oplossing voor de bagage en dus gingen we niet akkoord met de aangeboden oplossing.
Dit alles was gedaan via een telefoontje met de luchtvaartmaatschappij. Uiteindelijk hebben we besloten om bij de luchtvaartmaatschappij langs te gaan en eens te kijken welke mogelijkheden er echt waren. Uiteindelijk kwamen we overeen dat er een week later terug gaan dan gepland maar dan wel met alle voorzieningen die we geboekt hebben. Belangrijkste voor mij was dat ik met de problemen die ik momenteel met mijn rug heb de beschikking heb over een goede stoel met voldoende beenruimte.
Met mijn rug gaat het inmiddels redelijk goed. Bij normale bewegingen geen last maar wel steeds het gevoel dat het niet helemaal goed is. Mijn rechterbeen geeft nog steeds behoorlijk wat problemen maar ik heb wel het gevoel dat de fysiotherapie heel langzaam aan effect heeft.
Vandaag ook contact gehad met de alarmcentrale van de ziektekostenverzekering. Ik vrees dat ik het meeste zelf zal moeten betalen want ze willen overal vooraf goedkeuring voor geven en de meeste behandelingen heb ik inmiddels al gehad. Ook wordt de fysiotherapie in Thailand niet vergoed. Daar moet ik nog eens een robbertje over vechten als we weer in Nederland zijn.
Kan eventueel wel het eea aftrekken van de belasting denk ik.
Volgend jaar toch eens kijken naar een andere ziektekostenverzekering denk ik.
Misschien is er nog wat te verhalen op mijn reisverzekering. Maar die zullen ook wel moeilijk doen.